Täällä ollaan koulun penkillä! Nyt on takana 9 koulupäivää ja tuntuu että asioiden jäsentely päässäni ottaa aikansa, jonka pituutta en edes yritä arvata. Kuitenkin kun useasti kävelen kotiin kaupan kautta, ja ohitan suomalaisen kirjakaupan, niin geneettinen jugeboxini hyrähtää käyntiin ja koko loppumatkan päässäni soi: "Joulu on taas ja kattilat täynnä puuroo.." Ja tämä siitä yksinkertaisesti siitä syystä että suomalaisen ikkunoissa lukee "Koulu on taas!" Enkä toistaiseksi oo onnistunu sulkemaan silmiäni ajoissa.

Mitä sitten kouluun tulee, niin informaatiotulva on suhteellisen runsas. Kahden ekan päivä jälkeen oli oikeesti ihan pää kipeenä kun aivot yritti muistaa ja ymmärtää kaiken mitä uutta tietoa oli annettu. Nyt tuntuu lähinnä etten saa tehtäviä tehdyksi ajoissa koska en kertakaikkiaan muista mitä kaikkea mun pitäis samaan aikaan pitää vireillä! Huh! No, kuukauden päästä olen varmasti jo viisaampi ;)

Nyt tuli lähtö, toisilla alkaa iloinen tietotekniikan tunti tässä luokassa ja minä lähen kotia syömään.

Ja edellisiin kirjotuksiin vaan sellanen kommentti että tämä tekee hyvää mun psyykelle, että on uusia ihmisiä ympärillä ja ajateltavaa. Kämppis on kiva ja tänään me mennään iltalenkille. Se ei muuten opiskele fysioterapiaa vaan on jo valmis hieroja! Ja musta tulee sen vakiasiakas :)