...tai ainakin jossain niillä main. Kymenlaakso sun laulusi soikoon... hetken vaan. Nyt on siis lauantai-ilta ja siskojen kesken pidetään tyttöjen iltaa, kuin ennen vanhaan :) Tekee hyvää aivoille olla ajattelematta koulua, paitsi että tänään käytiin eurokankaassa ja tietenkin silmiini pisti se miten siellä oli virheellisesti kirjoitettu lappuun että "gollegekangas" vaikka sehän on (kuten kaikki alaa opiskelevat tietävät) vuorineulos josta nyt vaan on satuttu tekemään paljon gollege-paitoja. Rakastan nippelitietoa ja nyt sitä koulussa tarjoillaan. Hyvä homma. Ihmettelin itekin miten innostunu olin lukemaan kaikenlaisia tarkkoja selosteita ja kemiallisia kaavoja eri sidoksista yms. Piti siis olla ajattelematta kouluasioita... heh, salakavalaa toimintaa.

Mitä muuta sitten elämässä... uusi koti alkaa ehkä jossain vaiheessa tuntua kodilta, ja kaupunki omalta. Mainitsemisen arvoinen on sellanen juttu, että hain liput Värttinän konserttiin joka on vajaan 3 viikon päästä, ja nyt odotan sitä innolla. Ensi viikolla on sitten tapaaminen erään kuoronjohtajan kanssa, ja sitten katsotaan huoliiko se mut kuoroonsa mukaan. Toivon mukaan huolii, koska ois ihanaa saada ympärilleni ryhmä jossa vaan olla... niin ja tietysti laulaa. Se jos mikä ois olleellisen tärkeää mielen hyvinvoinnille.

MUTTA nyt on vuorossa pieni housujen restaurointi ja sauna... ja sitten odottaakin pieni kierros Kotkassa. Pääsen pitkästä aikaa karaokeen. Ja perinteitä kunnioittaen voitais ehkä vetästä porukalla joka duo...juu, hienoahan siitä tulee!!